2011. április 8., péntek

Kérdésekre szívesen válaszolok!

4 megjegyzés:

  1. Hali! Él még ez az oldal?
    Erika

    VálaszTörlés
  2. Igen él,bár nme sok a mozgás!
    Ha kérdésed van,szívesen válaszolok!

    Üdv:Gábor

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Én azt szeretném megtudni hogy kárpitos gyerekágyra hogy tudok leesésgátlót felszerelni úgy hogy az anyag ne sérüljön,ha már nem kell ne látszódjon a helye!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Gabi!

    Blogjának témakörében keresem. Megkérdeztünk a joSzaki.hu-n regisztrált szakembereket, hogy mely honlapokat tartják fontosnak szakterületükkel kapcsolatban. Így jutottunk el a Kárpitozás blogra.

    Nagyon jó, hogy van egy blog, ahol kárpitos témakörben ennyi minden információt megoszt látogatóival. Szakmai és technikai trükkökkel látja el az érdeklődőket, ami nagyon hasznos és egyszerre komoly szakmai elkötelezettségről is árulkodik.

    Miután munkájukat kontár módon végző álszakemberek miatt sokszor pórul jártunk, elhatároztuk, hogy készítünk egy weboldalt, ahol megbízható szakemberektől lehet ajánlatot kérni. Ezért jött létre a joSzaki.hu.
    Rengeteg, a kárpitos szakmában érdekelt szakember profilja van fent honlapunkon. Mindannyian minősítettek és ellenőrzötten profik. Ráadásul lakóhelyhez köthetően kereshető a szolgáltatásuk.

    Szeretnénk, ha az Ön lapját is partnereink sorában köszönthetnénk, mint kiváló kárpitos blogot. Ezért kérjük, helyezzen ki blogján egy JoSzaki.hu-ra vezető linket, például a Blogarchívum alatt található felületen.
    Segítsük együtt a kárpitosszakmában dolgozó szakembereket és a leendő ügyfeleket egyaránt, hogy valóban mindenki azt kapja, amit keres.

    Várjuk válaszát.

    Üdvözlettel:
    Fagyas Róbert

    (robert@joszaki.hu)

    VálaszTörlés